Sprängning i Malmö

En hög smäll på Kirseberg har orsakat oro bland invånarna i området, vilket har resulterat i flera samtal till polisen. Efter att ha tagit emot dessa samtal har en patrull skickats till platsen för att undersöka vad som har hänt.

Detta skedde 21:27 i går den 18 april. Efter att ha gjort en bedömning av situationen har patrullen kunnat konstatera att en detonation av något slag har inträffat. Skador på entrén och trapphuset har noterats och som en försiktighetsåtgärd har platsen avspärrats. Nationella bombskyddet har också kallats in för att hjälpa till med utredningen.

Som tur är har ingen person rapporterats skadad i samband med händelsen. Däremot kommer kriminaltekniker att kallas in för att undersöka platsen och söka efter ledtrådar som kan hjälpa till att identifiera vad som har hänt.

Det är viktigt att betona att det är en pågående utredning och att inga slutsatser kan dras förrän en fullständig undersökning har genomförts. Samtidigt är det viktigt att fortsätta informera allmänheten om vad som har hänt och att vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa att alla i området är säkra.

Bild: Alexandar Vujadinovic, CC BY-SA 4.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0, via Wikimedia Commons